Åk på musikalresa

1298418-theater-stage-curtain-drapes-with-a-night-city-as-a-backdrop

Vi är många som älskar musikaler, och Sverige har mycket att erbjuda för den inbitne musikalfantasten. Framför allt Stockholm har ett flertal teatrar där musikaler sätts upp med några av landets mest kända skådespelare.

Men som varje riktig musikalälskare vet, så är det i London och New York de riktigt stora musikalerna ska upplevas. I Londons West End och på New Yorks Broadway kan du uppleva de riktigt stora musikalerna, som Disneys Lion King, Les Misérables, Charlie and the chocolate factory, Billy Elliot, Aladdin, The Phantom of the Opera, Matilda the musical, Wicked eller Miss Saigon.

Musikalweekend i New York eller London

Om du vill uppleva en av de riktigt stora och välproducerade musikalerna på plats, så kan det passa bra att samtidigt ta en liten minisemester i New York eller London. Båda städerna är tacksamma weekendresmål, och det finns gott om saker att titta på och göra både innan och efter musikalföreställningen. På gomusictravel.se kan du boka biljetter till många stora och populäre musikaler i både London och New York. Här kan du även boka hela paket med musikalbiljett, flygresa och hotellövernattning, du kan själv kombinera ihop ditt paket så att det passar dig.

En musikalresa passar hela familjen som vill hitta på något roligt tillsammans. Genom att kombinera musikalupplevelsen med hotell och andra upplevelser i New York eller London kan ni verkligen få en helg som passar hela familjen.