Dagens underhållning

Sommarkrysset

Sommarkrysset som namnet antyder hålls varje sommar på Gröna Lunds stora scen i Stockholm. Här får vi ta del av olika korsordskryss. Flera detaljer eller moment som dyker upp i programmet kan visa sig vara lösningar till sommarkrysset. Det bjuds även på uppträdanden från både svenska såväl som utländska artister.

Lotta på Liseberg

Programmet kan anses vara en konkurrent till SVT:s traditionsenliga Allsång på Skansen. I direktsändning får vi se programledaren Lotta Engberg ta oss igenom underhållning i form av allsång med ackompanjemang från en kapellmästare vid pianot. Självklart deltar även artister som bidrar till kvällsunderhållningen.

Sveriges mästerkock

För dig som är särskilt intresserad av matlagning i tävlingsform är det här det rätta programmet för dig. Sveriges mästerkock går ut på att amatörkockar får chansen att laga utmanande maträtter som bedöms av en stenhård jury. I juryn har det tidigare suttit etablerade kockar som Markus Aujalay och Leif Mannerström.

Dessertmästarna

Har du mer av en söt tand så kan Kanal 5:s Dessertmästarna vara något som passar dig bättre i smaken. Fokus ligger på desserter och varje vecka får vi säga hejdå till en tävlande som inte presterat på toppnivå. Juryn består av konditorer och kockar som Sebastien Boudet och Roy Fares.