Gör dig sommarsnygg inför en konsert eller fest

Sommaren är den perfekta tidpunkten för att gå på fest eller gå på en konsert. Du kan gå som du är, utan att behöva ta på dig tjocka jackor och mössor. Så nu är det helt rätt tid att se till att lägga lite tid och pengar på att se så snygg ut som möjligt, till skillnad från vintern när allt håret ändå plattas till och den snygga tröjan inte syns på grund av vinterjackan.

Piffa till håret

Ett bra sätt att fixa till sitt utseende är att piffa till håret. Antingen genom att färga det, genom att skaffa en ny frisyr eller genom att fylla ut det. Försök få till en frisyr som håller bra oavsett vad du gör: den ska tåla att bli saltstänkt och blöt, den ska tåla att det blåser och om du är en sån som gillar sommarhattar så ska den tåla även det.

Toppa solbrännan

Inget är så sommarsnyggt som brunbränd hud. Men sola lagom, och använd solkräm. Hudcancer är inte att leka med. De flesta är idag överens om att en solbränna bäst byggs upp gradvis, så börja i tid istället för att försöka pressa allt på en dag. Att se ut som en kräfta är inte att rekommendera!

Köp nya kläder

En ny outfit kommer göra underverk för både självförtroende och utseende. Har du fixat brännan så är det definitivt säsong för vita kläder, sandaler och bara ben. Tenniskjolar, ärmlösa linnen och piratbyxor är också suveräna kläder för sommaren.

Sminka lagom

På sommaren är det läge att ta det lugnt med sminket. Du är snygg nog som det är, använd begränsat med produkter, och då bara för att lyfta fram vissa områden. Låt huden vila under sommaren, använd lite läppglans och kanske ett uns mascara. Det är allt som behövs.