Se en TV-show live

Har du någon gång funderat på vem som sitter i TV-publiken? Det är helt enkelt personer som du själv. Vanliga människor utan kontakter inom TV och film. Att sitta i publiken på en svensk TV-show är ingen omöjlighet. Det är vanligt att TV-program efterlyser publik vid inspelningar och det är en annorlunda upplevelse, som oftast inte kostar några pengar. Något som du absolut borde prova på. Det gäller bara att veta hur man får tag på biljetterna.

Hemsidor

Ett sätt att hitta TV-shower som söker publik är att gå in på deras hemsida. På SVT kan man bland annat hitta program som söker livepublik. Det kan röra sig om allt från barnprogram till TV-shower, som Skavlan. Det finns även speciella sajter där man förmedlar biljetter till olika TV-program. Där finns oftast listor över vilka program eller shower som söker publik.

Utgifter

När man deltar som publik kostar det inget, men det är inget man får betalt för heller. Det är helt frivilligt om man vill ställa upp eller inte. Vill man prova på detta ska man även tänka på att man själv får bekosta resa, boende och mat. Bor man långt ifrån inspelningsplatsen kan det kosta en del, men det går att boka billiga flyg eller tågbiljetter, om man inte väljer att ta bilen. När det gäller boende finns det många olika alternativ och man kan hitta många bra hotell på nätet.

Som deltagare i publiken får man inte bara en annorlunda upplevelse, utan man får även chansen att se hur det går till bakom kulisserna. Missa inte tillfället att kanske få sitta i publiken till ditt favorit program och se dina favoriter agera live.