TV3:s bästa underhållningsprogram genom tiderna

Svenska Hollywoodfruar

Anna Anka och hennes skandalomsusade uttalanden är något som vi definitivt minns från den första säsongen av denna realityserie. Serien är som bekant baserad på den amerikanska TV-serien The Real Housewives, där vi kunnat följa förmögna hemmafruar från New York i öst till Los Angeles i väst. Fram till premiären av Svenska Hollywoodfruar fanns det inte riktigt något liknande program i Sverige. TV3:s programdirektör ville hitta något i samma format och gick då ett steg längre genom att finna svenska kvinnor i Hollywood som gift sig med rika män.

Ensam mamma söker

Singelmammor som söker kärleken på nytt genom TV är ett enkelt sätt att summera detta program på. Under en viss period får TV-tittarna ta del av tre kvinnors ”kontaktannonser” på TV. Därefter får deltagarna ta emot brev från intresserade män. Brevskrivarna bantas ner till några lyckligt lottade män som får chansen att träffa kvinnorna under programmets gång. Ett koncept som verkar ha gått hem hos TV-tittarna även om det inte alltid slutat lyckligt för paren.

Lyxfällan

Har du det knepigt med ekonomin? Finns det några oöppnade inkassobrev som ligger längst ner i byrålådan? Då är det nog dags för Lyxfällan-teamet att rycka in. Programmet som är en av kanalens största succéer någonsin har gett oss inblick i olika personers ekonomiska problem och dess lösningar. Privatekonomi är ett väldigt hett ämne just nu och man slutar aldrig förundras över de situationer människorna i detta program lyckats hamna i.